KÖZÖSSÉGI BESZÉLGETÉS, 2019 MÁRCIUS

A Kelet-Mecsek célterület tizenkettedik közösségi beszélgetésén, amit a Pákolitz István Művelődési Házban tartottunk, 19 fő jelent meg.

Szerecz Gábor közösségfejlesztő – célterületfelelős köszöntötte a résztvevőket és tájékoztatást adott az eltelt egy hónap alatt megvalósult feladatokról, valamint tájékoztatást nyújtott az eddig kitöltött kérdőívek számáról és felhívta a figyelmet arra, hogy a képviselt szervezet segítségével minél több személyhez tudja azt eljuttatni. Egyúttal felkérte a résztvevőt, hogy amennyiben segíteni tudnak a csoportos kitöltés lebonyolításában, úgy legyenek a közösségfejlesztő segítségére. Felhívta a figyelmet arra, hogy egy hét áll a rendelkezésükre a kérdőívek kitöltésének tekintetében.

A Pécsbányáért Egyesület vezetője ismertette a programjavaslatát, amit közösen megbeszéltünk. Részletesen kitért a Gesztenyeliget Fesztiválra, a Gesztenyevirágzás Ünnepre, valamint a közösségi faültetésre.

Az Eszperantó utcai óvoda programjavaslatait is áttekintettük, megosztva a többiekkel. Sok kérdés hangzott el, főleg a leadási határidőre vonatkozóan. Elmondtuk, hogy március 15-e a hivatalos határidő, de egy kicsit még ki lehet tolni, nincs kőbe vésve a dátum.

Mivel több kérdés nem hangzott el, így zártuk a közösségi megbeszélést.