KÖZÖSSÉGI BESZÉLGETÉS, 2018 SZEPTEMBER

A Kelet-Mecsek célterület hatodik közösségi beszélgetésén, amit a Szent Mihály Házban tartottunk, öt fő jelent meg.

Szerecz Gábor közösségfejlesztő – célterületfelelős, köszöntötte a résztvevőket és tájékoztatást adott az eltelt egy hónap alatt megvalósult feladatokról.

Szerecz Gábor célterületfelelős tájékoztatta a résztvevőket, hogy a közösségi interjúk szeptemberben elindultak és kérte, ha tudnak olyan személyekről, akiket érdemes lenne megkeresni ezügyben, tegyenek róluk javaslatot.

Szerecz Gábor részletesen bemutatta projektor és nyomtatott lapok segítségével a közösségi programjavaslat űrlapot. A célterületfelelős kiemelte a programjavaslati űrlap kitöltési útmutatóját is. Ezután válaszolt a feltett kérdésekre.

A Bányászok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesületének elnökének kérdése a kitöltésre irányult. Elmondtuk, hogy géppel kell kitölteni az űrlapot. A célterületfelelős elmondta, hogy Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, mint társrendező fog megjelenni a programok megvalósításánál. A pécsbányai közösségi ház vezetője kifejezetten a nagyobb rendezvények megrendezésének lehetőségéről tett fel kérdéseket. A célterületfelelős válaszában kiemelte, hogy a kisközösségek rendezvényei mellett, egy-két nagyobb projektet is meg tud valósítani a pályázat.

Végezetül Szerecz Gábor megkérte őket, hogy vegyenek részt a következő közösségi beszélgetésen is, és ha lehet hozzanak magukkal ismerősöket, barátokat.

Mivel több kérdés nem hangzott el, ezért zártuk a közösségi beszélgetést.